Gelaatsverzorgingen Ahava

 
Ahava Eye-Mazing Rose Quartz Treatment
€12

Wees eerlijk…het oog wil ook wat! Deze ontzwellende en drainerende oogverzorging zal je ogen openen en donkere kringen, wallen en fijne lijntjes elimineren! Bye bye vermoeide ogen, hallo stralende blik! Deze korte oogverzorging met rozenkwarts massagestaven kan in elke AHAVA gelaatsverzorging toegevoegd worden na het masker. Eye-mazing!

Doelgroep: perfect voor mensen die last hebben van donkere kringen, wallen en fijne lijntjes.

Behandelingstijd: 10 minuten

 
 
Ahava Youth Facial (tot16jaar)
€38

Last van acné? Verstopte poriën? Onzuivere huid?

Doelgroep: Voor de puberhuid 

Duur: 30 minuten

 
 
Ahava 30 MIN Facial
€45

Een variatie aan korte verzorgingen... Voor elk huidtype wat wils

Doelgroep: mensen met beperkte tijd, als eerste kennismaking met het gamma, ...

Duur: 30 minuten

 
 
Ahava Men Mineral Energy
€65

Men, energize your skin met onze Mineral Energy behandeling! Deze alomvattende verzorging van een uurtje geeft je huid een intense rehydraterende boost die de huid nodig heeft als compensatie voor de constante dagelijkse stress die ervoor zorgt dat je huid slap en ruw wordt. Een man met een zacht velletje…welke vrouw kan dit weerstaan?

Doelgroep: mannen van alle leeftijden en huidtypes. Deze behandeling wordt aangeraden als een permanente, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor de droge, ruwe, geïrriteerde huid. Een echte essentiële behandeling voor mannen die dagelijks scheren, om hun huid opnieuw zacht en gezond te maken. 

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Mineral Detox Treatment
€65

Heeft je huid last van alle uitdagingen die ze elke dag tegenkomt? Denk maar aan vervuiling, smog, vuil, licht,… Al deze omgevingsstressoren veroorzaken veroudering, grauwheid en vermoeidheid. Zeg stop tegen deze radicals en geniet nu van onze Mineral Detox behandeling!
Deze verzorging versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om de dagelijkse stressfactoren te bestrijden en laat de huid opnieuw stralen! Deze hero- behandeling is perfect voor elke vrouw…én elke man! Tijd om je huid opnieuw die energieboost te geven en terug aan de slag te kunnen! 

Doelgroep: ideaal voor alle leeftijden en alle huidtypes. Voor zowel mannen als vrouwen.

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Mineral Osmoter Recharge Method
€65

Nood aan een recharge? Deze ontspannende gelaats- en decolleté massage boost de hydratatie van de gedehydrateerde huid die door de dagelijkse stress en agressies haar levensnoodzakelijk vocht verliest. De intens hydraterende verzorging herstelt de vochtbalans van je gelaat van binnenuit dankzij het unieke Osmoter™ complex. De essentiële recharge behandeling egaliseert het huidoppervlak, verzacht de huid, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid. De perfecte, maandelijkse onderhoudsbehandeling voor de huid waar iedereen naar snakt!

Doelgroep: alle huidtypes, maar specifiek de gedehydrateerde huid. Een echte aanrader bij een droog klimaat.

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava After Summer Intense Hydration
€70

De ideale verzorging voor na de warme zomermaanden! Laat je huid terug stralen dankzij een dieptereiniging & hydratatie boost. In combinatie met onze Hyaluronic Acid producten voor een optimaal vochtgehalte op elk niveau van de huid. 

Doelgroep: alle huidtypes. Aangeraden voor na de zomermaanden, wanneer de huid gedehydrateerd voelt. 

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Mineral Royal Facial
€70

Op zoek naar dat tikkeltje meer? Geniet dan van deze luxueuze, royale behandeling met een gouden resultaat! Deze verzorging combineert 2 van ’s wereldsgrootste schoonheidsgeheimen: Dode Zee modder en puur 24K Gold! Een anti-aging behandeling die de huid intens voedt, opheldert en de huidtextuur verfijnt. Twenty four karat magic in the air…

Doelgroep: perfect voor de mature, droge huid. Deze premium behandeling zorgt ervoor dat de vermoeide, doffe huid helemaal opstraalt. 

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Mineral Radiance Jade Face Treatment
€70

Een vermoeiende en ongezonde periode achter de rug? Say no more! Je gestresseerde, overbelaste huid heeft nood aan een echte pick-me-up! De Mineral Radiance Jade Face Treatment hernieuwt de energie van je huid, voert afvalstoffen af, herwint een jeugdige stralende gloed en laat tekenen van vermoeidheid in het niets verdwijnen! Boost je huid en je energie dankzij de kracht van de Dode Zee mineralen gekoppeld aan een eeuwenoude schoonheidstraditie van jade edelstenen. Enjoy!

Doelpubliek: geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes. Perfect voor zowel mannen als vrouwen.

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Mineral Brightening & Renewal Facial
€70

 Een hydratatieboost en ideale anti-aging behandeling in 1! Een verhelderende, egaliserende, huidvernieuwende behandeling die zich focust op het verhelderen van je teint, het verminderen van donkere vlekken en het vermijden van fijne lijntjes. De vochtbalans van je huid wordt in no-time hersteld!

 Doelgroep: alle huidtypes en vooral mensen die last hebben van hyperpigmentatie, zonnechade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken en oneffen teint.

 Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Absolute Mineral Renewal Facial
€70

Op zoek naar de full package, perfect voor de mature, gedehydrateerde huid? Deze multi-voordelige anti-aging gelaatsverzorging focust zich op algemene huidverbetering: strijkt rimpels en fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert je teint. De behandeling maakt de huid gladder en zorgt voor een jeugdige look! Wie zegt hier neen tegen?

Doelgroep: perfect voor de mature, gedehydrateerde, droge en zeer droge huid. Voor mensen die bezorgd zijn om zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlies van stevigheid en ongelijkmatige teint. 

Behandelingstijd: 60 minuten 

 
 
Ahava Men Mineral Age Performance
€70

Maak je je zorgen over die eerste zichtbare fijne lijntjes? Onze Mineral Age Performance, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, versterkt de huidfuncties en bestrijdt de tekenen van vroegtijdige veroudering veroorzaakt door stress en omgevingsfactoren. Tijdens deze ontspannende behandeling wordt je huid gehydrateerd en zul je er zeker jonger uitzien!

Doelgroep: Mannen met een rijpere en/of droge huid die bezorgd zijn over veroudering. Bovendien worden mannen dagelijks blootgesteld aan schadelijke omgevingsfactoren.

Duur: 60 minuten

 
 
Ahava Mineral Refreshing Facial
€70

Roep een halt toe aan je vermoeide, doffe huid met fijne lijntjes met onze Mineral Refreshing verzorging. Deze zuiverende boost elimineert comedonen, verfijnt de textuur van de huid, vermindert fijne lijntjes en hydrateert én verzacht je huid! Je staat verstelt van het resultaat: een zuivere, frisse huid!

Doelgroep: perfect voor alle huidtypes, zeker voor de vermoeide, doffe huid met fijne lijntjes. 

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Apple of Sodom Instant Youth Treatment
€75

Twijfel je om te beginnen met botox? Stop! Ontdek ons veilige alternatief – onze Apple of Sodom en zijn bijpassende verzorging! Deze multi-voordelige anti-aging behandelingstrijkt rimpels en fijne lijntjes glad, versterkt de stevigheid van je huid en egaliseert de teint! Onze op maat gemaakte verzorgingstool AHAVA Facial Cups geeft jouw verzorging dat extraatje dat geen enkele andere anti-aging verzorging heeft!

Doelgroep: perfecte behandeling voor mensen die bezorgd zijn over zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlief van stevigheid en ongelijkmatige teint.

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava Uplift Skin Facial
€75

Last van een gestreste, droge, doffe huid? Met daarbij nog eens diepe en oppervlakkige rimpels? We got you! Onze Uplift Skin Treatment is een geavanceerde anti-aging verzorging die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert! Deze ontspannende behandeling vermindert diepe rimpels en voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels! Daarnaast verstevigt en lift het de contour als geen ander! Een absolute topverzorging!

Doelgroep:perfect om de gestreste huid te ontspannen, voor mensen met doffe, droge, vermoeide huid en zowel oppervlakkige als diepe rimpels. 

Behandelingstijd: 60 minuten

 
 
Ahava pRetinol Ultimate Treatment
€75

Retinol, het populaire anti-aging ingrediënt die de celvernieuwing verhoogt, de collageenproductie stimuleert en hyperpigmentatie vervaagt. Maar…wel met tal van negatieve bijwerkingen. Incoming…het veilige alternatief van AHAVA: pRetinol! Onze premium anti-aging pRetinol producten bieden jou dezelfde voordelen als Retinol maar zonder enige bijwerkingen! Ervaar onze geavanceerde Ultimate pRetinol Treatment en droom weg naar een jeugdigere look!

Doelgroep: alle huidtypes. Een echte aanrader voor iedereen die specifiek op anti-aging wil werken.

Behandelingstijd: 60 minuten