Gelaatsverzorgingen Hydropeptide

 
HydroPeptide Eye Treatment
€15

Bestrijd alle zorgen rondom de oogzone met deze ultieme herstellende oogbehandeling. Peptiden en samenstellingen van drievoudig hyaluronzuur, behandelen veroudering op alle niveaus door zich te gedragen als filler, terwijl de elasticiteit en stevigheid gegarandeerd wordt. Je blik wordt instant verhelderd door een unieke mix van mica en parels.

VOOR WIE IS HET:
Ouder wordende, droge, gedehydrateerde, doffe of vermoeide huid, wallen, donkere kringen, kraaienpootjes.

VOORDELEN:
Zichtbare versteviging en lifting terwijl de huid wordt gehydrateerd en kraaienpootjes worden verzacht.

 
 
HydroPeptide 30 MIN Facial
€45

Een variatie aan korte verzorgingen... Voor elk huidtype wat wils

Doelgroep: mensen met beperkte tijd, als eerste kennismaking met het gamma, ...

Duur: 30 minuten

 
 
HydroPeptide Brightening Facial
€75

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, acnelittekens en zwangerschapsmaskers.
Deze verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

VOOR WIE IS HET:
Hyperpigmentatie, zonneschade,acnelittekens, zwangerschapsmaskers, ouderdomsvlekken, oneffen teint.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling straalt de huid, is ze egaler, zachter en strakker. Om het beste resultaat te bekomen is een reeks van behandelingen aangewezen.

 
 
HydroPeptide Anti-wrinkle Facial
€75

HydroPeptide®’s Signature Facial. Deze relaxerende, zonder downtime, behandeling doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. Begin de behandeling met een twee stappen peeling die vitamine C, micro-dermabrasie kristallen en volumegevende activators bevat. Dit zal een frisse, stralende huid onthullen. Vervolg met een zuiverend hybride masker met bentoniet en kaolien klei.
Bovendien vechten peptiden tegen rimpels en maken ze de huid jonger en steviger. Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiemde Anti-Aging behandeling.

VOOR WIE IS HET:
Fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint. Alle rijpere huidtypes.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling zijn expressielijnen meer ontspannen. De huid is stralender, de textuur gladder en voller.