Gelaatsverzorgingen Hydropeptide

 
HydroPeptide Lip Treatment Upgrade
€7

Gladde en zachte lippen met een heldermakende microdermabrasiepeeling, alsook perfecte hydratatie met peptiden. Vermindert verticale liplijnen en laat de lippen er mooi en vol uitzien.

VOOR WIE IS HET:
Ouder wordende, droge, ruwe en doffe lippen.

VOORDELEN:
Exfoliëert en verstevigt de liplijnen, verheldert en hydrateert ze en maakt ze voller.

 
 
HydroPeptide Eye Treatment
€15

Bestrijd alle zorgen rondom de oogzone met deze ultieme herstellende oogbehandeling. Peptiden en samenstellingen van drievoudig hyaluronzuur, behandelen veroudering op alle niveaus door zich te gedragen als filler, terwijl de elasticiteit en stevigheid gegarandeerd wordt. Je blik wordt instant verhelderd door een unieke mix van mica en parels.

VOOR WIE IS HET:
Ouder wordende, droge, gedehydrateerde, doffe of vermoeide huid, wallen, donkere kringen, kraaienpootjes.

VOORDELEN:
Zichtbare versteviging en lifting terwijl de huid wordt gehydrateerd en kraaienpootjes worden verzacht.

 
 
HydroPeptide Anti-stress Express Facial (30MIN)
€45

HydroPeptide®’s Express Facial is voor zij die weinig tijd hebben, maar toch de voordelen van een volledige behandeling willen hebben. Stabiliteitspeptiden helpen het evenwicht van een gestresste huid te herstellen, terwijl Echinacea stamcellen een directe en langdurige hydratatie bieden. Het multifunctionele cranberry-granaatappel masker zorgt voor een exfoliërende werking en de rijke voedingsstoffen geven de huid haar glans en elasticiteit terug.

VOOR WIE IS HET:
Gestresste, doffe, vermoeide, onevenwichtige huid.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, gladder en stralender. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar.

 
 
HydroPeptide Lunch Facial (30MIN)
€45

ZIN IN 30 MIN ME-TIME? ER EVEN TUSSENUIT?

Heb je weinig tijd? Heb je zin om je lunchpauze nuttig te benutten?
Me-time tijdens je lunchpauze?
Dan is deze lunch facial iets voor jou!

Na slechts één behandeling is de huid perfect gehydrateerd, de huidtoon en textuur zijn verbeterd
en imperfecties zijn verwijderd.
Bovendien kan je volledig zen terug aan het werk!

 
 
HydroPeptide Mini Summer Facial (30MIN)
€45

Vernieuw en verjong uw huid zonder irritatie of gevoeligheid. Enzymen en peptiden houden de huid perfect gevoed, antioxidanten beschermen en hyaluronzuur geeft een optimale hydratatie. Een verhelderend masker zorgt voor een juiste hoeveelheid aan exfoliatie tijdens de zomermaanden of het hele jaar door.

VOOR WIE IS HET:
Alle huidtypes die behoefte hebben aan lichte exfoliatie en onmiddellijke resultaten.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, vernieuwd en gladder.

 
 
HydroPeptide Brightening Facial
€67

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, acnelittekens en zwangerschapsmaskers.
Deze verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

VOOR WIE IS HET:
Hyperpigmentatie, zonneschade,acnelittekens, zwangerschapsmaskers, ouderdomsvlekken, oneffen teint.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling straalt de huid, is ze egaler, zachter en strakker. Om het beste resultaat te bekomen is een reeks van behandelingen aangewezen.

 
 
HydroPeptide Pumpkin Refreshing Facial
€67

Deze verfrissende powerboost voorziet effectieve exfoliatie om doffe huid te bestrijden en te revitaliseren.
Een combinatie van fruitenzymen en zuiverende peptiden werken synergetisch om de huid te reinigen van onzuiverheden, terwijl natuurlijke exfolianten de celvernieuwing verbeteren om zo de tekenen van blootstelling aan zon te vervagen, waardoor de huid er frisser en vernieuwd uitziet.

VOOR WIE IS HET:
Zonneschade, doffe huid, acne.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling is de huid helderder, zachter en stralender.

*CONTRA-INDICATIES: zwangerschap, borstvoeding, asperine allergie, gevoelige huid, zonnebrand, retin A/Retinol, Acnébehandeling (op voorschrift of vrij te verkrijgen), acnéwondjes

 
 
HydroPeptide Advanced Resurfacing Facial
€69

Geef je exfoliatieroutine een professionele boost met deze vernieuwende behandeling die de huid onmiddellijk gladder maakt en verfrist zonder downtime. Zes botanische stamcellen werken om je huid te beschermen tegen externe stressfactoren, terwijl de peptiden de huid verjongen en revitaliseren.
Combineer het beste van de wetenschap met het beste uit de natuur om leeftijdsbestrijdende resultaten te bereiken.

VOOR WIE IS HET:
Fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, doffe, ruwe huid.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling voelt de huid gladder aan, ziet ze er helderder uit en is ze energieker.
Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar.

 
 
HydroPeptide Anti-wrinkle Facial
€69

HydroPeptide®’s Signature Facial. Deze relaxerende, zonder downtime, behandeling doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. Begin de behandeling met een twee stappen peeling die vitamine C, micro-dermabrasie kristallen en volumegevende activators bevat. Dit zal een frisse, stralende huid onthullen. Vervolg met een zuiverend hybride masker met bentoniet en kaolien klei.
Bovendien vechten peptiden tegen rimpels en maken ze de huid jonger en steviger. Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiemde Anti-Aging behandeling.

VOOR WIE IS HET:
Fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint. Alle rijpere huidtypes.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling zijn expressielijnen meer ontspannen. De huid is stralender, de textuur gladder en voller.

 
 
HydroPeptide Intensive Perfecting Facial
€74

Een diepere exfoliatie om hoge intensiteitsresultaten te ontwikkelen terwijl het zich richt op fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid. Geavanceerde peptideprestaties zorgen voor een veel frissere, gladdere en jongere huid.

VOOR WIE IS HET:
Zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

VOORDELEN:
Na slechts één behandeling voelt de huid gladder, frisser, helderder en jeugdiger aan.

* CONTRA-INDICATIES: Niet aanbevolen bij klanten met Rosacea of gevoelige huid. Niet aanbevolen bij zwangerschap, borstvoeding of allergie aan aspirine. Klanten die momenteel een acne behandeling volgen (op voorschrift of vrij te verkrijgen) of retinol/retin-A innemen moeten het gebruik van deze medicatie stopzetten gedurende 3 dagen voor en na de behandeling.

 
 
Hydropeptide Even Brighter Facial
€75

Rimpels en pigmentvlekken verraden je ware leeftijd!!
Op zoek naar een doeltreffende behandeling in de strijd tegen de tijd en zijn afdruk op je gelaat door hyperpigmentatie en rimpels?

Enkel geïnteresseerd in de beste anti-aging resultaten? Je hoeft niet te kiezen!
Hydropeptide combineert met deze Even Brighter Facial de beste anti-aging resultaten en revolutionnaire verhelderende ingrediënten!!!

* CONTRA-INDICATIES: Niet aanbevolen bij klanten met Rosacea of gevoelige huid. Niet aanbevolen bij zwangerschap, borstvoeding of allergie aan aspirine. Klanten die momenteel een acne behandeling volgen (op voorschrift of vrij te verkrijgen) of retinol/retin-A innemen moeten het gebruik van deze medicatie stopzetten gedurende 3 dagen voor en na de behandeling.