Laser OntharingDe meest veilige, permanente ontharing, toegepast door paramedisch personeel

HOE?

Laser-ontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine (pigment) dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. 
Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. 
Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

WIE?

Normaal gezien kan iedereen genieten van deze permanente laser-ontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Witte, grijze haren en licht donshaar zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen, maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

PARAMEDISCH?

Het deskundig oog van de paramedici, zal ervoor zorgen dat de behandeling veilig en doeltreffend verloopt. Zij zijn uw vertrouwen waard.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Dit hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laser-ontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laser-ontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Klanten waarbij het haar voldoende pigment bevat, zijn gemiddeld na 5 tot 8 behandelingen tevreden met het resultaat.

IS HET PIJNLIJK?

De meeste mensen ervaren de behandeling als minder pijnlijk dan een harsontharing.

VOOR DE BEHANDELING

·         Vermijd zon en zonnebank minstens 6 weken voor de eerste behandeling. Vermijd 2 weken “bruinen zonder zon” op de zone die u wenst te behandelen.

·         De haartjes niet uittrekken met pincet of hars tot 6 weken voor de behandeling. Drie dagen op voorhand mag u de zone scheren, zodat er kleine stoppeltjes te zien zijn.  Dit hoeft niet in het gelaat.

·         Indien u medicatie inneemt, gelieve dit te melden voor het starten van de behandeling.

NA DE BEHANDELING

Er zijn een aantal puntjes waarop moet gelet worden, maar die geen ongemak veroorzaken:

·         Geen producten aanbrengen op het behandelde gebied, behalve cooling-gel of een zonnebrandcreme met zeer hoge beschermingsfactor (sunblock) als u in de zon loopt. U mag het gebied met een zachte reiniging wassen maar niet scrubben.

·         Niet met het behandelde gebied in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 2 weken voor en na de behandeling.

·         1 tot 2 weken na de behandeling zullen de haren uitgroeien. Deze mogen dan geschoren worden, maar dat hoeft niet, want ze vallen vanzelf uit.

·         Tussen de behandelingen in niet harsen of met het pincet uittrekken. Alleen scheren is toegestaan.

·         De huid laten rusten, niet pulken.

PLUSPUNTEN!

Reeds vanaf het begin beleeft u het comfort van een zachte huid. Problemen van ingegroeide haartjes zijn verleden tijd, aangezien er geen haartjes meer groeien. Een stekelig gevoel en ontstekingen zijn onbestaande. En als u de berekening doet, zult u merken dat de laser-ontharing dezelfde prijs bedraagt als enkele jaren harsontharing.

Is jullie nieuwsgierigheid geprikkeld? Geef gerust een seintje via gsm 0478/56 36 37 of mail katrien.vander.straeten@telenet.be