MineralogieMet Mineralogie kan men zo natuurlijk werken dat de make-up bijna niet zichtbaar is en je een zeer natuurlijk resultaat verkrijgt want less is more!

De poederfoundations zijn 4-in-1: foundation, poeder, concealer en zonbescherming!

  • De Loose Foundation in Dispensing Brush geeft een lichte dekking en is heel natuurlijk. Deze wordt gebruikt voor ieder huidtype en is ook  geschikt voor de droge huid.
  • De Loose Foundation in poederpotje is geschikt voor ieder huidtype, en ook geschikt voor de  droge huid. Deze geeft iets meer dekking.
  • De Pressed Mineral Foundation gebruik je voor elk huidtype. Deze wordt aanbevolen voor een vette huid omwille van de aanwezigheid van Silica. Silica werkt talgabsorberend en vernauwt de porieën. Deze compacte foundation geeft de meeste dekking.

Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid, de kans op allergische reactie is vele malen minder, en Mineralogie-producten beschermen tegen UV-schade.

Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid. . De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet.

Mineralogie-producten zorgen tegelijk voor een prachtige, intense kleuren. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis.

  • Nooit op dieren getest
  • Vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen.
  • Verpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt.
  • Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.