OPI gelcolor

 

OVER OPI

OPI is een Amerikaanse firma, gelegen tussen de filmstudio's in Hollywood.
OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika de nummer 1. De nagelverzorgende producten onderscheiden zicht door hun hoge kwaliteit. 

Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren - zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna - op handen gedragen.

GELCOLOR BY OPI


Mooie nagels zorgen ervoor dat je je helemaal vrouw voelt. Toch is het hebben van mooie nagels als drukbezette vrouw niet altijd vanzelfsprekend. OPI heeft dé oplossing voor jou: GelColor by OPI!

Gelcolor is een langhoudende kleurlak (2 tot 3 weken), waarvan de formule bestaat uit 100% gel en die de look heeft van een gewone nagellak met een prachtige en blijvende glans. Het is een revolutionaire en professionele behandeling.
Zo kunnen vrouwen hun favoriete OPI-kleurtje wekenlang op hun vingers en tenen dragen zonder dat de lak gaat afschilferen en met de meest glanzende finish die tot nu toe verkrijgbaar is.
Gelcolor wordt verwijderd met wraps, zonder vijlen en zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

 

 
OPI Gelcolor
€38

Verwijderen van de gelcolor doe ik zelf niet.
Ik bied een pakketje aan om deze zelf thuis te verwijderen.
Dit kan je aankopen voor €6. (bevat vloeistof voor min 3x en 10 wikkels)
Tijdswinst voor jou EN mij !!!2

 
 
OPI Gelcolor met extra glitter
€39
OPI Gelcolor French
€43